16 maart 201610:00tot12:00

Een partner met burn-out? Voorkom ‘besmetting’!

 

Vanaf 16 maart organiseert Annemiek Mooiweer in Hasselt een serie van drie bijeenkomsten voor mensen die een partner hebben met een burn-out.

 

Als je partner een burnout heeft, verkeer je vaak in moeilijke weersomstandigheden: het legt een zware druk op relatie en gezin. Hij of zij is prikkelbaar, slaapt slecht, is alsmaar vermoeid en heeft geen energie om ook maar iets te doen. Door toegenomen prikkelbaarheid kunnen er relatie-problemen ontstaan. Als partner heb je de bui misschien zien aankomen. Echter je staat machteloos omdat de situatie waarin de ander verkeert vaak niet bespreekbaar is. Goede raad wordt in de wind geslagen.

 

Moet je je partner activeren of is het beter om hem in bed te laten liggen? Moet je hem of haar aanmoedigen ‘leuke dingen’ te gaan doen, moet hij of zij zo snel mogelijk weer aan het werk? In drie bijeenkomsten geeft Annemiek Mooiweer inzicht in verschillende aspecten van het burn-out proces en krijg je een antwoord op deze vragen. Ook wordt gekeken hoe je goed voor jezelf kunt blijven zorgen, zodat je niet wordt meegesleurd in de stressvolle en negatieve toestand van de ander. Je ontdekt hoe je met respect voor je eigen behoeftes, een waardevolle rol kunt spelen in een burn-out situatie van je partner.

 

Praktische informatie

Datum:          woensdag 16 en 30 maart en 13 april van 10.00 – 12.00 uur

Lokatie:         Cultureel Centrum Teeuwland, Karel Doormanstraat 30 in Hasselt

Investering:  € 125,- incl. btw (particulier tarief)

 

Aanmelden ‘partner met burn-out’ ›

 

Reacties zijn gesloten.