24 oktober 201619:30tot21:00

Saraja Slaapcursus Zwolle-Stadshagen

 

Heb je moeite met in slaap komen? Houden malende gedachten je uit de slaap waardoor je de dag al moe begint? Of word je veel te vroeg wakker en kun je de slaap niet meer vatten?

 

In de 6 weekse Saraja Slaapcursus krijg je niet alleen inzicht in hoe slaap werkt en wat het belang van een goede nachtrust is, maar ook hoe je er zelf invloed op kunt uitoefenen.

 

Er komen onderwerpen aan bod als slaapgewoonten, voeding, ontspanning, stress en piekeren. Na elke bijeenkomst krijg je praktische opdrachten en tips om thuis mee te oefenen. Met als uiteindelijk resultaat: een betere nachtrust en een vitaler en energieker gevoel overdag.

 

Aan de cursus gaat een persoonlijke intake vooraf. Lees hier meer over de Saraja Slaapcursus.

 

Praktische informatie

 

Groepsgrootte

De cursus wordt gegeven in groepen van 4-10 personen.

Wil je wel beter leren slapen, maar liever niet in een groep? Het is ook mogelijk een individueel traject te volgen. Voor meer informatie neem je vrijblijvend contact op, bel 06 13 15 27 14 of vul het contactformulier in, dan neem ik contact op met jou.

 

Data

Maandag 24 en 31 oktober en 7, 14, 21, 28 november van 19.30-21.00 uur.

 

Lokatie

Cultuurhuis Stadshagen
Werkerlaan 1
8043 LT Zwolle

 

Investering

De kosten voor de Saraja Slaapcursus bedragen € 295,- incl. btw voor particulieren en excl. btw voor zelfstandigen en bedrijven.

 

 Aanmelden voor de Saraja Slaapcursus ›

 

 

Reacties zijn gesloten.